headbike

HEAD MTB premier Magyarországon

Egy kis betekintés.... majd irány tesztelni....

2016. április 18. - headbike

„JÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT….” veszélyes, rázós, kockázatos…. de lehet izgalmas, biztonságos és szebb, mint valaha….

Légy bátor, térj le a megszokott utakról és fedezd fel! Lépj be a HEAD Montisok táborába!

A piac megannyi felszereltségű, vázgeometriájú, különböző anyagból épített monti gépeket kínál. De mitől lesznek biztonságosak és strapabíróak, melyik alkalmas gyors manőverezésre az úttalan utakon?  Hogy megkönnyítsük a választást, pár fontos ismérvet emeljünk ki, melyet a HEAD - mint piacvezető sportszer gyártó - a saját márkás mountain bike kerékpárok építésénél figyelembe vett.

A minőségre és a prémium felszereltségre a HEAD márkanév a garancia, mint ez bebizonyosodott a sí és tenisz világában. Mindkét sportágban a világ legeredményesebb versenyzői ( Djokovic, Murray, Svindal, Ted Ligety, Kjetil Jansrud, Lara Gut, Lindsey Vonn…) a HEAD-ben bíznak….  Mert a maximális teljesítményhez a legjobb sporteszköz kell……

Lássuk mit tudnak a HEAD montik:

Váz

A versenykategóriás XC váz geometriáját az úttalan utak, hegyes terepek, szűk ösvények meghódítására tervezték. Hajtóműve az akadályokon való átjutás érdekében magasabban van. Tengelytávja hosszú, a hátsó kerék hátrébb kerül a jobb kapaszkodás érdekében. Biztonsági okokból a váz alacsony felépítésű, így meredek lejtőkön és emelkedőkön egyformán stabil. 720 mm-es széles kormánya megkönnyíti a manőverezést, segíti a balanszírozást. A váz anyaga zömében a jól bevált belső megerősítésű alumínium, de megtalálható a high-tech technológiájú carbon ötvözet is. Súlyharcban felveszi a versenyt a piacvezető monti márkákkal. Színvilágában követi a HEAD Ski Racing Team vonalát. Merész, egyedi, ütős…

http://www.headbike.hu/kerekpar/mtb-29-/head/x-rubi-iv-29-

Fékrendszer

SHIMANO és TEKTRO hidraulikus fékrendszer a jellemző, mely a hegyi utakon hatékony és erős.

http://www.headbike.hu/kerekpar/mtb-27-5-/head/x-rubi-i-27-5-

Váltó

Kevésbé a nagy sebességre fókuszálva, annál inkább a hegyek leküzdésében kimagasló teljesítményt nyújtó SHIMANO család optimális modelljei.

http://www.headbike.hu/kerekpar/mtb-29-/head/granger-i-29-_2

Villa

A teszteken folyamatosan győztes ROCK SHOX vagy a hobby montisok kedvelt modellje a SUNTOUR villa került beépítésre, az enduro-tól eltekintve 100 mm-es rugóúttal, kormányról zárható (lock-out) funkcióval. Télen-nyáron megbízható, kevés karbantartási igényű. 

http://www.headbike.hu/kerekpar/mtb-29-/head/x-rubi-ii-29-

Gumi/Küllő

27,5 vagy 29 küllőméret

Defektvédelemmel ellátott, hosszú futásteljesítményű, a bütyköknek köszönhetően jó tapadást biztosító gumik off road terepre. A hosszú tengelytáv miatt a 27,5”-os kerekek megfelelő kontrollt biztosítanak merész lejtmenetben és éles, hirtelen kanyarokban is. A 29”-os MTB a designt egy magasabb fokra helyezi, funkcionalitásának legfontosabb ismérve a nagyobb akadályokon való problémamentes átgördülés.  

http://www.headbike.hu/kerekpar/mtb-27-5-/head/tacoma-ii-27-5-

Egy kis ízelítő... Egyedi, dinamikus design, minőségi felszereltség...

Van kérdésed? Várjuk!

www.headbike.hu

Üzlet: TandT Sport, Bp, II. Lövőház u. 16/a.

Tel: 06-1-438 35 69

headbike.blog.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://headbike.blog.hu/api/trackback/id/tr268640480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása