headbike

Új dimenzió a városi bringák palettáján…

2016. május 16. - headbike

 

city.jpeg

A HEAD impozáns „City”, más néven városi kerékpárjai sportosan elegáns megjelenésüknek és kompromisszumokat nem tűrő prémium felszereltségüknek köszönhetően a piac kiemelkedő modelljei közé tartoznak. Felépítésük a kényelem és praktikum jegyében lett kialakítva, mely fontos a mindennapi használat miatt. A HEAD név kötelez… A sí és tenisz sportfelszerelések kínálatában piacvezető márka a kerékpárok piacán sem enged prémium pozíciójából. Biztos lehetsz benne, hogy a HEAD bringád hosszútávon megbízható lesz, magyarországi premierje miatt pedig igen jó áron válogathatsz a palettán.

Kinek ajánljuk a „City”, avagy városi kategóriát?

Azoknak, akik hétköznapi öltözetben, hanyagolva az autóvezetést vagy a tömegközlekedést, kényelmesen és stressz mentesen szeretnének eljutni A-ból B-be. Legyen szó munkába járásról, bevásárlásról, egy kis kiruccanásról a barátainkhoz, a HEAD „City” kerékpár hűséges útitársunk lesz. Mi pedig, miközben hasznos dolgainkat intézzük, rekreálódunk és nem utolsó sorban felelősségteljes magatartást tanúsítunk környezetünk védelme és a levegő tisztasága érdekében.

 

Dobjuk fel hát a hátizsákot a csomira, vagy ha ez nem elég, szereljünk fel egy kosarat a bringánkra… iratok, ebéd, edzőcucc mehet bele….  és irány a nap. Ha pedig a már biztonsággal ülni tudó csemeténket is magunkkal szeretnénk vinni, a HEAD „City” kerékpárra könnyedén felszerelhetünk gyerekülést. Masszív aluvázára stabilan és megbízhatóan rögzíthetőek mind az első, mind a hátsó ülések.

Sokan választanak városi használatra montit vagy trekking kerékpárt. Főként, ha valakinek naponta dombos vagy macskaköves terepen kell tekerni.  A HEAD „City” bringái SHIMANO 7/8 sebességfokozatú váltórendszerrel lettek felszerelve, így könnyedén megbirkózhatunk a szintkülönbségekkel. Teleszkópja a hobby bringások által kedvelt SUNTOUR típus, mely számos monti, cross és trekking bringán is megtalálható. Megbízhatóan csillapítja a rázkódást az egyenetlen, rázós utakon, ezáltal kíméli ízületeinket a mindennapos használat során.

A montikat nem az izgő-mozgó, percenként „fel-le szállok” típusú közlekedésre tervezték. Ezt mutatja a vázgeometriája és a betonon lomhán mozgó terepgumi. A trekking már használható városi életre, de váza egyenes és magas. A HEAD „City” bringa váza mélyen ívelt és könnyedén átléphető. Gondoljunk bele…. város, közlekedés, zebra, piros lámpa, vagy épp egy figyelmetlen autóvezető vagy kóválygó gyalogos, aki miatt pillanatok alatt le kell lépnünk a pedálról és leszállni a bringáról…. persze bevásárlásból jövet, megpakolt kosarakkal, gyermekkel.

A kényelem és stabilitás tehát fontosabb a városban, mint a manőverezés és gyorsaság. A vázgeometria ergonómikus kialakítása a felső testünk függőleges pozícióját szolgálja, így nem kell ráfeküdni a kormányra…  nincs hát-, nyak- és derékfájás, vagy épp kézzsibbadás. Magas, íves kormánya és állítható nyeregmagassága lehetővé teszi, hogy egyenes háttal üljünk. Belső bowden elvezetése egyrészt esztétikai szempontból fontos, másrészt, hogy a gyors és gyakori fel- és leszállás közben nem akadunk el a vezetékekben. A zárt láncvédő megvédi ruhánkat. A kitámasztó régen lerágott csont, de a montik világában felértékelődik a szerepe. Gondoljunk csak bele… nem kell egy villanypóznát keresni, ha szeretnénk letámasztani a bringát. A földre meg ciki lefektetni, pláne, ha a gyerekülésben épp a kis „manó” ül…. A kormány szélessége 660 mm, mely a stabilitást és a könnyű irányíthatóságot segíti. A külsők megbízható és hosszú futásteljesítményű SCHWALBE – Citizen + RS 1,4” gumik. Felni méretet választhatunk, 26” és 28” a lehetőség, melyek közül testmagasságunk szerint a tandtsport budapesti üzletében segítenek kiválasztani a megfelelőt.

Üzlet: tandtsport Bp, II. ker, Lövőház u. 16. (Mamut mellett)

Tel: 06 70 376 0654; headbike.hu; facebook/tandtsport

Nos, egy kis ízelítő: http://www.headbike.hu/noi/kerekpar/city

city-7-lady.jpg

  

 

 

 

 

 

 

city-8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://headbike.blog.hu/api/trackback/id/tr418721732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása